Blog‎ > ‎

10 april 2015 - Uitslag Poiesz Jeugdsponsoractie

Geplaatst 15 apr. 2015 13:30 door Reddingsbrigade RbStaphorst
In de periode februari-maart heeft de Reddingsbrigade Staphorst meegedaan aan de Poiesz-jeugdsponsoractie, samen met een aantal andere verenigingen. Hierbij werd bij elke 10 euro aan boodschappen een sponsormunt gegeven, bij sommige producten kon je extra munten krijgen. Deze munten mochten de consumenten aan een vereniging naar keuze geven.  

Elke vereniging moest een zaterdag plaats nemen in de Poiesz supermarkt om een actieproduct te promoten in de hoop zo extra sponsormunten te krijgen. Dit heeft Reddingsbrigade Staphorst met een aantal enthousiaste leden gedaan en hierbij hebben we heel wat klanten met tompoucen naar huis gestuurd. 

Op vrijdag 10 april was de uitreiking van de cheque in het 'WTC Expo' te Leeuwarden. Hier mochten leden mee naar toe die hadden geholpen bij de promotie bij de Poiesz Supermarkt. Onder begeleiding van Monique Smit en Tim Douwsma werd de avond gepresenteerd en ze hebben de top 10 van de verenigingen de cheques uitgedeeld. Ondertussen traden nog verschillende artiesten op zoals Jan Smit, Ogene en Monique Smit. Na afloop mochten alle verenigingen bij de bedrijfsleider van hun filiaal de cheque ophalen. De Reddingsbrigade Staphorst ontving een cheque met het mooie bedrag van €1154,- en was hiermee de winnaar van de Poiesz Staphorst.

De sponsorcommissie en Reddingsbrigade Staphorst wil iedereen bedanken die geholpen heeft bij de Poiesz-jeugdsponsoractie, door het doen van boodschappen en het promoten van de Reddingsbrigade Staphorst. Hartelijk bedankt!

Louise

Comments