Blog‎ > ‎

12 januari 2013 Nieuwjaarswedstrijden in Weert

Geplaatst 14 jan. 2013 13:42 door Reddingsbrigade RbStaphorst
Eerste zwemwedstrijd in het nieuwe jaar voor de Reddingsbrigade Staphorst

Op zaterdag 12 januari vertrokken we met 21 zwemmers verdeeld over 4 teams naar Weert om hier de jaarlijks terugkerende nieuwjaarswedstrijd te zwemmen. Aan deze wedstrijd doen brigades uit het gehele land mee. Ook brigades uit Duitsland en België zijn aanwezig.

Na het startsignaal werd er hard gestreden op 6 verschillende onderdelen: 4x50m hindernis, pop duiken voor ploegen, 4x25m pop vervoeren, torpedoboeiestafette, vervoersestafette en de lijnredding. Elk team streed ervoor om steeds een plaatsje hoger te komen in het klassement. Echter was de top voor ons te hoog gegrepen en is Staphorst 1 in het totaalklassement 15e geworden en Staphorst 2 17e.Dames 1 bestaande uit: Klazien Bisschop, Hilda Brinkman, Annelies Compagner, Olivia Jellema en Janine Pleiter zijn in het damesklassement 13e geworden.

Dames 2 bestaande uit: Louise Compagner, Linda Hokse, Geralda Russcher, Klarinda Russcher, Marriet Tuin en Monique Tuin zijn 21e geworden in het damesklassement.

Heren 1 bestaande uit: Bernardo Fidom, Stefan Roo, Berwout Russcher, Erik Jan de Weerd en Hendrik de Witte zijn 17e geworden in het herenklassement.

Heren 2 bestaande uit: Emiel Barthmuss, Bert Dekker, Klarenzo van Elp, Roelof de Witte en Brandon Zandgrond zijn 23e geworden in het klassement.

Als coach/fotograaf waren: Gerard Kleis, Jan Tuin, Klari Veijer, Aly Winkels en Roelien de Witte mee.


Kijk hier voor uitslagen van de dames, heren en het totaal.


Hilda