Blog‎ > ‎

14/15 december 2012 Nachtvolleybal

Geplaatst 16 dec. 2012 12:53 door Reddingsbrigade RbStaphorst   [ 18 dec. 2012 13:50 bijgewerkt ]
Na 6 weken hard trainen was het dan zover, de jaarlijkse nachtvolleybal. Zoals ieder jaar doet daar ook de Reddingsbrigade aan mee. We deden met 2 teams mee, die gesponsord werden door Retouch en Stegeman Installatie.

RBS – Retouch: Bernardo Fidom, Hendrik de Witte, Herma Harke, Hilda Brinkman,Janine Pleiter en Roelof de Witte.   
RBS- Stegeman: Annelies Compagner, Arjan Tuin, Jan Compagner, Jan Tuin, Klari Veijer, Roelien de Witte en Stefan Roo. 

Ook hebben we nog andere leden van de Reddingsbrigade in actie gezien, die met een ander/eigen team meededen: Louise Compagner, Alfred Steenbergen, Klazien Bisschop en Monique Tuin.

Het was een lange avond en nacht, die onderbroken werd door een pauze van een uur. Tijdens deze pauze was er de gebruikelijke loting met diverse mooie prijzen. Louise had enorm veel geluk, zij won de hoofdprijs, een mooie televisie! Dit had ze ook wel verdiend, zij heeft zelf ook goed haar best gedaan om loten te verkopen.

Ook was er tijdens de pauze een optreden van ‘Boerenblond’, de cabaretgoep uit Ruinerwold. De heren hebben de zaal laten lachen en de spelers goed vermaakt.

Na de pauze konden we weer verder met de wedstrijden. Dit ging wisselend goed en wat minder goed. Om 4.00 uur zaten de poule-wedstrijden er op . Team RBS-Stegeman heeft de kwartfinales op een haar na gemist, helaas. Zij waren dus uit gespeeld. Team RBS-Retouch had het beter gedaan, zij waren door naar de kwartfinale. Helaas hield het daar ook op voor hun.

Moe, maar voldaan kon iedereen toen eindelijk naar bed toe.

De totale opbrengst van € 9.800 van dit gezellige en sportieve evenement is voor diverse goede doelen. Dit is een nieuw record!