Blog‎ > ‎

14 oktober 2015 Clubkampioenschappen

Geplaatst 18 okt. 2015 04:02 door Reddingsbrigade RbStaphorst   [ 18 okt. 2015 04:03 bijgewerkt ]
Woensdag 14 oktober was het weer zover, de jaarlijkse Clubkampioenschappen van de Reddingsbrigade Staphorst, welke mede mogelijk gemaakt wordt door Hoeve advies, de hoofdsponsor van de Clubkampioenschappen.

In totaal deden er ruim 90 fanatieke zwemmers mee, die werden aangemoedigd door hun familie, vriendjes en vriendinnetjes. Alle deelnemers moest twee onderdelen zwemmen, namelijk:

 Jeugd geboren t/m 2003 en later:
-25 meter vrije slag met hindernis
-25 meter rugslag met stokje 

Jeugd geboren in 2002 en eerder + senioren:
-50 meter vrije slag met hindernis
-25 meter schoolslag + 25 meter pop vervoeren

Deze avond werd de prijs van de woordzoeker in de Reddingsbode ook bekend gemaakt. De oplossing was: ‘het was dit jaar weer een leuke zwemvierdaagse week'. De prijs, een mooi spel, werd gewonnen door Chakyra Haasjes.

Ook werden de bekers van de spelavond die net voor de zomervakantie plaats vond uitgereikt. De prijswinnaars hiervan waren Stefan de Witte en Nienke Konterman. Zij mogen het komende jaar de wisselbekers thuis houden.

De avond werd afgesloten met de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen. Per leeftijdsgroep waren er mooie medailles te halen voor de snelste zwemmers over twee afstanden. Tevens was er voor iedere zwemmer een herinneringsvaantje.

Het was weer een geslaagde en gezellige avond. Jullie kunnen hier de uitslag nog nalezen en de foto’s bekijken.

Hilda en Klari