Blog‎ > ‎

15 april 2016 Poiesz uitreiking jeugd sponsoractie

Geplaatst 29 apr. 2016 11:48 door Reddingsbrigade RbStaphorst   [ 29 apr. 2016 11:49 bijgewerkt ]
Van maandag 8 februari 2016 tot en met zaterdag 2 april 2016 had de Poiesz in Staphorst weer de jeugdsponsoractie. Gedurende deze periode werden bij besteding van € 10,-- of bij actieproducten munten weggegeven. De brigade heeft hiervoor op zaterdag 26 maart 2016 appelflappen verkocht om zo extra munten te verzamelen. In totaal deden er acht verenigingen mee.

Vrijdagavond 15 april 2016 was de uitreiking van de cheques in het WTC Expo te Leeuwarden. Net als vorige jaren was het weer een hele happening. De leden die hebben geholpen bij de verkoop in de winkel gingen mee naar deze avond. Monique Smit presenteerde deze avond en heeft de cheques uitgedeeld aan de top 10 van de verenigingen. 
Tussendoor konden we genieten van optredens van O’G3NE, Monique Smit en B-Brave.

 

Aan het einde van de avond konden alle aanwezige verenigingen bij de bedrijfsleider van het filiaal (wij Staphorst) de cheque ophalen. Daar aangekomen bleek dat wij de eerste plek in Staphorst hebben behaald en naar huis gingen met een cheque van € 1.236,--. Een bedrag waar wij natuurlijk super blij mee zijn!

De sponsorcommissie en Reddingsbrigade Staphorst willen iedereen bedanken die geholpen heeft bij de Poiesz-jeugdsponsoractie, door het doen van boodschappen, het promoten van de Reddingsbrigade Staphorst en het doneren van de munten. Hartelijk bedankt!


Bekijk hier de foto's van de optredens.


Annelies