Blog‎ > ‎

18 oktober 2014 Zwemmen in Emmen

Geplaatst 31 okt. 2014 12:23 door Reddingsbrigade RbStaphorst   [ 31 okt. 2014 12:25 bijgewerkt ]
Zaterdag 18 oktober was het weer zo ver.. Het jaarlijkse zwemuitje met de jeugd. Elk jaar gaan we een dagje met de bus naar een zwembad. Het ene jaar gaan we naar Nunspeet, het andere jaar naar Emmen. Dit jaar was Emmen weer aan de beurt.

Om 09.00 uur moesten we verzamelen op de markt, en om 09.15 uur vertrok de bus met 73 kids en heel wat kaderleden richting het zwembad. Eenmaal aangekomen in Emmen was het snel omkleden en een plek zoeken voor de tassen, en zwemmen maar! 

De golven, de glijbaan en natuurlijk het grote bad met de duikplank en een grote opblaas hindernis baan waren weer erg in trek bij iedereen. Tussen de middag kon iedereen even bijkomen met een lekker bakje patat en natuurlijk een ijsje!! Ook kreeg iedereen nog een goed gevuld zakje snoep.

Een dag in het water vliegt voorbij, voor je het wist was het al weer tijd om uit het bad te gaan. Snel omkleden en weer met de bus naar Staphorst, waar de ouders alweer stonden te wachten op de kids die lekker moe waren, maar een erg leuke dag achter de rug hadden.

Wij als organisatie kijken terug op een geslaagde dag! Op naar volgend jaar, Zwemmen in Nunspeet!

Jullie kunnen hier de foto's bekijken.

Stefan