Blog‎ > ‎

19 oktober 2013 Zwemmen in Nunspeet

Geplaatst 20 okt. 2013 11:18 door Reddingsbrigade RbStaphorst
Zoals ieder jaar gingen we ook dit jaar uit zwemmen met de leden tot 15 jaar. In totaal gingen er 69 kinderen en 13 badmeesters en badjuffen mee. 

De ene na de andere zwemmer werd gebracht op het marktplein en om kwart over 10 zat de bus helemaal vol en kon dus richting Nunspeet vertrekken. De papa's en mama's bleven achter op het marktplein en zwaaiden ons uit. Na een half uur in de bus en vele liedjes gezongen te hebben kwamen we aan bij het zwembad De Brake. Penningmeester Alfred ging voor ons allemaal betalen en toen mochten we ons omkleden en lekker gaan zwemmen!

Het zwembad in Nunspeet is heel mooi. Er is een groot wedstrijdbad met een duikplank, fontein en loopmat, een bubbelbad, een zwembad met stroomversnelling en een draaikolk en... een paar hele mooie glijbanen! Genoeg speelplezier dus om met de hele groep een dag te kunnen spelen. 

Tussen de middag hebben we patat gegeten en een lekker ijsje gehad. Na het ijs eten hadden we ineens een heleboel smurfenkinderen. 
Om kwart voor 4 moesten we omkleden want het zwembad ging dicht en de bus kwam ons weer ophalen. We deden toen een wedstrijdje met de papa's en mama's om het eerste op het marktplein terug te zijn.. En... dat is gelukt! Wij waren er om kwart voor 5 weer! Als eerste!! Tijdens het wachten kon er nog mooi even tikkertje gespeeld worden. 
Het was weer een gezellig uitje en we hopen dat iedereen genoten heeft en lekker moe is geworden. Hoe leuk het was kan je hier bekijken!

Klari
Comments