Blog‎ > ‎

20 januari 2016 Sponsorzwemmen

Geplaatst 2 feb. 2016 22:37 door Reddingsbrigade RbStaphorst
Sponsorzwemmen Reddingsbrigade Staphorst + KNRM geslaagd!         
Woensdag 20 januari 2016 hebben leden van de Reddingsbrigade Staphorst op een reguliere zwemavond meegedaan met het sponsorzwemmen. Ruim 65 leden hebben deze avond geprobeerd zoveel mogelijk bij elkaar te zwemmen voor de KNRM en de Reddingsbrigade zelf.

De leden konden zich voor een vast bedrag of per baantje laten sponsoren. Gedurende 30 minuten probeerden de zwemmers zoveel mogelijk banen te zwemmen. De topper zwom 73 banen! Tijdens deze avond gaf de KNRM demonstraties met het droogpak, vlot en de lichtseinen die ze in het water kunnen gebruiken. Na afloop van de 30 minuten konden de zwemmers genieten van poffertjes en ranja.  
De deelnemers hebben bij inlevering van de sponsorgelden als dank een certificaat met vermelding van het aantal banen en een gevulde sponsortas ontvangen. Deze tas is samen gesteld met behulp van een aantal sponsoren van de Reddingsbrigade Staphorst.

Uiteindelijk heeft deze avond bijna € 3.000,-- opgeleverd. De KNRM en de Reddingsbrigade zijn zeer tevreden met dit resultaat!    

Bij deze willen we alle vrijwilligers, zwemmers en sponsoren hartelijk danken voor hun inzet!

Hier kan je de foto's van deze avond bekijken.

Annelies

Comments