Blog‎ > ‎

25 mei 2013 Clinic Job Kienhuis

Geplaatst 27 mei 2013 22:29 door Reddingsbrigade RbStaphorst
Clinic Job Kienhuis geslaagd!
De Reddingsbrigade Staphorst heeft zaterdag 25 mei 2013 in zwembad De Broene Eugte een clinic laten geven door Olympisch zwemmer Job Kienhuis. Job Kienhuis is Nederlands recordhouder op de 1500m vrije slag korte baan en lange baan en heeft ook het Nederlands record 800m vrije slag lange baan in zijn bezit. Daarnaast heeft Job Kienhuis ook meegedaan aan de Olympische Spelen in Londen.

Job Kienhuis was uitgenodigd door de Reddingsbrigade Staphorst om de toppers van het sponsorzwemmen in het zonnetje te zetten. Deze toppers hebben met het sponsorzwemmen op 19 september 2012 veel geld bij elkaar gezwommen voor de KNRM en de Reddingsbrigade Staphorst. In totaal is deze avond ruim € 2.500,-- opgehaald!

De toppers konden de keuze maken uit een clinic van Job Kienhuis en/of het meevaren op een boot van de KRNM. Tien toppers hebben gekozen voor deze clinic. Gedurende twee uur hebben de zwemmers uitleg gekregen over de algemene techniek van de borstcrawl, het starten en het keerpunt. Na afloop was er de mogelijkheid om een handtekening te bemachtigen en met Job Kienhuis op de foto te gaan.

Al met al was het een zeer geslaagde middag en hebben de toppers weer veel tips & trucs in ontvangst mogen nemen.