Blog‎ > ‎

27 oktober 2012 Zwemmen Emmen

Geplaatst 6 nov. 2012 14:00 door Reddingsbrigade RbStaphorst
Zaterdag 27 oktober was het weer zo ver, het jaarlijkse zwemuitje van de RBS! Dit jaar gingen we weer eens naar het grote zwembad in Emmen.

Om 10.00 uur stond de bus klaar op de markt, en werd het al lekker druk op de markt met de kids + hun ouders, die ons natuurlijk moesten uitzwaaien. Zodra de groep compleet was, een plekje uitzoeken en we konden vertrekken! De bus zat goed vol, ruim 80 kinderen gingen mee richting het leuke zwembad voor een heerlijk dagje zwemmen.

Eenmaal aangekomen in Emmen, snel omkleden en een plekje zoeken voor de spullen en we konden gaan... Ondertussen maakte de begeleiding een indeling voor elke groep, wie wanneer lekker patat kon gaan eten! Ook dat hoort er elk jaar weer bij, en al snel zat iedereen lekker te smullen.

De dag vloog voorbij... de glijbaan, de golven, de opblaasglijbaan en de duikplank werden druk bezocht en waren erg gewild (niet alleen onder de kinderen....;) )

Om 16.00 uur was het al weer tijd om aan te kleden, en te wachten op de bus, die ons weer naar Staphorst zou brengen. Bij terugkomt op de markt werden natuurlijk de verhalen van het leuke dagje gelijk doorverteld aan de ouders die al stonden te wachten.

Kortom, het was een super leuk dagje... Op naar volgend jaar!!!

Jullie kunnen hier de foto’s bekijken.

Stefan