Blog‎ > ‎

2 juli 2014 Spelavond

Geplaatst 6 jul. 2014 02:51 door Reddingsbrigade RbStaphorst   [ 6 jul. 2014 02:51 bijgewerkt ]
Zoals gebruikelijk sluiten we het zwemseizoen af met een spelavond waarbij je de felbegeerde spelletjesavond wisselbeker kunt winnen. Na alle spanning van het afzwemmen is het dan nog 1 keer een gezellige avond voor de zomervakantie. 
Iedereen wordt in groepen ingedeeld en in en om het bad zijn er 4 spellen die per groep gedaan worden. Zo was er oa een reddingsmiddelentocht waarbij je ringen moest vervoeren op een plankje, een clownsspel waarbij je koprollen moest maken en een voorwerp onder water moest aantikken, een zuurstofrace waarbij je door zoveel mogelijk hoepels moest zwemmen, onder water en het laatste spel was ring gooien. Tussendoor was er ranja en wat lekkers, want van al die spelletjes krijg je wel honger en dorst.
Iedereen deed z'n best en het was een gezellige avond. Na de spelletjes mochten er nog gespeeld worden en dat was natuurlijk ook erg leuk! 
Bij de Clubkampioenschappen op 1 oktober worden de winnaars van de spelavond bekend gemaakt en krijgen ze de wisselbeker overhandigd. 

Allemaal een fijne vakantie gewenst en tot in augustus! Dan start het nieuwe zwemseizoen weer.

Om nog even na te genieten van de gezellige avond, kan je hier de foto's bekijken.

Klari