Blog‎ > ‎

3 december 2014 Zwarte Pieten

Geplaatst 4 dec. 2014 11:37 door Reddingsbrigade RbStaphorst   [ 4 dec. 2014 11:39 bijgewerkt ]
Zoals iedere woensdagavond, waren we ook deze avond weer allemaal in het zwembad om lekker te zwemmen bij de Reddingsbrigade. Het inzwemmen was nog maar net klaar en toen kwamen er ineens twee Zwarte Pieten binnen! Zo.. dat was even schrikken..  

Sinterklaas kon helaas niet komen. Maar omdat het de avond voor pakjesavond was, kwamen deze Pieten kijken of er nog goede hulp-zwempieten waren bij de Reddingsbrigade. Deze Pieten konden zelf namelijk niet zwemmen, maar ze konden wel wat hulp gebruiken. Om een goede hulp-zwempiet te zijn moesten de kinderen diverse dingen kunnen. Zo moesten ze pakjes opduiken, over een glad waterdak lopen en de pakjes door twee schoorstenen gooien, op waterpaarden rijden en door een schoorsteen duiken of springen. En hierna mocht er nog even lekker gespeeld worden.

Een moeilijk programma dus, maar het was een gezellige avond. De badmeesters en badjuffen hielpen de Pieten een beetje met opletten en uitleggen wat de bedoeling was. 

Iedereen is geslaagd en kreeg na het zwemmen een mooi Pietendiploma en een zakje pepernoten als beloning. Goed gedaan allemaal! 

En... tot volgend jaar Pieten! We hopen dat jullie er dan ook weer bij zijn! 

Jullie kunnen hier de foto's bekijken van deze avond.


Klari