Blog‎ > ‎

3 oktober 2015 Boni jeugdsponsoractie

Geplaatst 18 okt. 2015 02:51 door Reddingsbrigade RbStaphorst   [ 18 okt. 2015 02:51 bijgewerkt ]
Al even is de Boni jeugdsponsoractie aan de gang. Hierbij worden munten uitgedeeld bij de kassa als de klant bepaalde artikelen heeft gekocht of voor een bepaald bedrag boodschappen heeft gedaan. En die munten stoppen we natuurlijk in de koker van de Reddingsbrigade Staphorst om zo een mooi bedrag bij elkaar te sparen.

Om onszelf te promoten hebben we al een zaterdagochtend bij de Boni Staphorst gestaan met een aantal jeugdleden en kader. Iedereen had een mooi brigadeshirt of zwemvest aan. Mensen konden met een reddingsboei op de foto, klosgooien en ook werden er folders en kleurplaten uitgedeeld. Het was een succesvolle ochtend want de koker was bijna vol toen we gingen. Top gedaan allemaal!

Heb je thuis een kleurplaat? Lever deze op een woensdagavond in en kom een keer bij ons proefzwemmen. Als je hem inlevert voor 26 november 2015 maak je ook kans op een lekkere slagroomtaart. Heb je nog geen kleurplaat? Donderdagavond 29 oktober staan we er weer van 18.00-20.00.

Oproep aan de leden. Wie komt er op donderdagavond 29 oktober van 18.00-20.00uur helpen? Geef je op via sponsoring.rbstaphorst@gmail.com of bij Louise.

Bekijk hier de foto's.

De sponsorcommissie