Blog‎ > ‎

6 juni 2015 MSM Fun Run

Geplaatst 14 jun. 2015 05:27 door Reddingsbrigade RbStaphorst   [ 14 jun. 2015 05:28 bijgewerkt ]
Zaterdag 6 juni jl. was er weer een editie van de MSM Fun Run. Dit is een evenement in en om de Zwarte Dennen. De deelnemers moeten een parcours afleggen waarbij ze over, onder of door verschillende obstakels moeten. Ook de Reddingsbrigade Staphorst was aanwezig. Wij werden ingezet om toezicht te houden bij de obstakels die in het water en op het strand stonden.

Om 12:45 moesten de toezichthouders aanwezig zijn voor een laatste briefing door de inzetleider. Hierna werden de posities bij de plas ingenomen. Om 13:15 startten de eerste deelnemers. De onderdelen waar wij bij stonden, waren de laatste van het parcours. Het duurde dus nog een tijdje voor de eerste deelnemers bij ons langs kwamen. Tijdens het wachten hebben we meerdere omstanders te woord kunnen staan. Natuurlijk werd er ook volop genoten van het mooie weer.

De inzet duurde tot ongeveer 16:30, er kwamen in totaal enkele honderden deelnemers langs. Dit verliep zonder incidenten. De Reddingsbrigade hoefde dus gelukkig niet in actie te komen. Toen het evenement ten einde was, hebben we de organisatie nog geholpen om op te ruimen.

Al met al was het een geslaagde inzet. Hopelijk volgen er nog vele in de komende jaren.

Het team toezichthouders bestond uit de volgende personen: Bert Dekker (inzetleider), Claudia Dankelman, Juliëtte Dankelman en Jennifer van Elp.

Bert