Blog‎ > ‎

7 april 2017 Uitreiking Poiesz Jeugdsponsoractie

Geplaatst 12 apr. 2017 01:39 door Reddingsbrigade RbStaphorst   [ 12 apr. 2017 01:39 bijgewerkt ]
In de maanden februari en maart had de Poiesz in Staphorst weer de jeugdsponsoractie. Gedurende deze periode werden bij besteding van € 10,-- of bij actieproducten munten weggegeven. De reddingsbrigade Staphorst heeft hiervoor op zaterdag 18 februari roombroodjes verkocht om zo extra munten te verzamelen. In totaal deden er acht verenigingen mee.

Vrijdagavond 1 april was de uitreiking van de cheques in het WTC Expo te Leeuwarden. Net als vorige jaren was het weer een hele happening. De leden die hebben geholpen bij de verkoop in de winkel gingen mee naar deze avond. Monique Smit presenteerde deze avond en heeft de cheques uitgedeeld aan de top 10 van de verenigingen. 
Tussendoor konden we genieten van optredens van 4U, Monique Smit en O’G3NE.

Aan het einde van de avond konden alle aanwezige verenigingen bij de bedrijfsleider van het filiaal Staphorst de cheque ophalen. Daar aangekomen bleek dat wij de derde plek in Staphorst hebben behaald en naar huis gingen met een cheque van € 1.081,--. Een bedrag waar wij natuurlijk super blij mee zijn!

De sponsorcommissie en Reddingsbrigade Staphorst willen iedereen bedanken die geholpen heeft bij de Poiesz-jeugdsponsoractie, door het doen van boodschappen, het promoten van de Reddingsbrigade Staphorst en het doneren van de munten. 

Hartelijk bedankt!

Alfred