Blog‎ > ‎

Sponsorzwemmen KNRM en RBS

Geplaatst 27 sep. 2012 08:25 door Reddingsbrigade RbStaphorst   [ 6 nov. 2012 15:15 bijgewerkt ]
Woensdag 19 september 2012 hebben de leden van de Reddingsbrigade Staphorst een reguliere zwemavond ‘opgeofferd’ voor het sponsorzwemmen. Ruim 60 leden hebben deze avond geprobeerd zoveel mogelijk bij elkaar te zwemmen voor de KNRM en de Reddingsbrigade zelf.


De leden konden zich voor een vast bedrag of per baantje laten sponsoren. Gedurende 30 minuten probeerden de zwemmers zoveel mogelijk banen te zwemmen. De topper zwom 76 banen! Tijdens deze avond gaf de KNRM demonstraties met hun droogpak en de lichtseinen die ze in het water kunnen gebruiken. Na afloop van de 30 minuten konden de zwemmers genieten van poffertjes en ranja. Deze zwemmers hebben verder een goed gevulde sponsortas gekregen die samen was gesteld met behulp van de sponsoren van de Reddingsbrigade Staphorst: Struik Montage, Juwelier Dekker, De Haan Advocaten & Notarissen, Banjo, Herberg De Molecaten, Zwembad De Broene Eugte, Boertjes Makelaardij, Bakkerij Ubak, KNRM en de Reddingsbrigade Staphorst zelf natuurlijk!

Uiteindelijk heeft deze avond ruim € 2.500,-- opgeleverd. De KNRM en de Reddingsbrigade zijn zeer tevreden met dit resultaat!

Bij deze willen we alle vrijwilligers, zwemmers en sponsoren hartelijk danken voor hun inzet!