Blog‎ > ‎

Nachtvolleybal 7 december 2018

Geplaatst 16 feb. 2019 01:39 door Reddingsbrigade RbStaphorst   [ 16 feb. 2019 04:44 bijgewerkt ]
Op 7 december hebben 15 leden van de RBS meegedaan aan het nachtvolleybal toernooi in de Sporthal van Staphorst. 
Het toernooi is dit jaar voor de 25e x gehouden en je kon zien dat het gesmeerd verliep, deze avond. 

Namens de brigade hebben we 2 teams ingeschreven, team 1, RBS Stegeman, met de blauwe shirts, bestond uit Arnoud, Bart, Wouter, Stefan, Anouk, Aviejah, Celine en Marco. 
Team 2, RBS DC Grafimedia, bestond uit Alfred, Michiel, Harman, Anne-Lynn, Jennifer, Louise en Christiaan. 

De wedstrijden begonnen met de poulefase. RBS DC Grafimedia had helaas 1 afmelding van een tegenstander, dus vandaar iets langere pauze in het programma. Ondanks die ene tegenstander minder kon dit team niet verder in het toernooi, 2 x een gelijkspel was het maximaal haalbare, en daarmee lag het team er na de voorrondes uit. 
RBS Stegeman won de eerste 2 wedstrijden en kon dus met veel moed de rest van de wedstrijden tegemoet zien. Helaas waren de volgende tegenstanders toch een maat te groot en werd dit team ook uitgeschakeld in de voorronde. 

Ondanks de vroege uitschakeling, werd het toch een late nacht, de poulewedstrijden waren rond 4.00 uur afgelopen, dus op tijd naar bed zat er voor niemand in dit keer. 

Het was een hele leuke avond, zeker voor herhaling vatbaar. Sponsoren DC Grafimedia en Stegeman Installatie bedankt voor jullie steun. 


Alfred