Blog‎ > ‎

Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Geplaatst 5 feb. 2014 13:08 door Reddingsbrigade RbStaphorst   [ 5 feb. 2014 13:09 bijgewerkt ]

De Reddingsbrigade Staphorst mag dit jaar weer meedoen bij de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Deze loopt van 3 februari tot 30 maart 2014. Wanneer jullie ons helpen, dan kunnen we weer veel sponsorgeld verdienen. In het jaar 2011 hebben we zelfs € 1.072,00 euro ontvangen. Door dit soort acties is het voor ons mogelijk om de contributie voor jullie zo laag mogelijk te houden.


Hoe werkt het?

Voorgaande jaren kreeg je bij aankopen in de Poiesz sponsormunten die vervolgens in de buis van de vereniging gegooid moesten worden. Dit jaar is echter gekozen voor het gebruik van Digitale sponsorpunten via de Voordeel Clubpas. Met de Voordeel Clubpas krijg je korting op bepaalde producten en tegelijkertijd kan je de Reddingsbrigade Staphorst steunen. De Voordeel Clubpas kan in elke Poiesz supermarkt worden gescand. Bij welke Poiesz supermarkt je ook boodschappen doet, de sponsorpunten komen altijd ten goede aan de club/vereniging die genoemd wordt op de Voordeel Clubpas. Wanneer je dus familie in een andere stad hebt, waar ook een Poiesz filiaal is, kun je je familie zelfs voor de RBS laten sparen, hoewel ze niet in Staphorst wonen.

Euro's voordeel voor de klant!

Om te kunnen profiteren van de wekelijkse Jeugd Sponsor Aanbiedingen heb je als klant een Voordeel Clubpas nodig. Pas nadat de Voordeel Clubpas is gescand wordt de korting op de Jeugd Sponsor Aanbiedingen in mindering gebracht. Wekelijks zijn er 10 Jeugd Sponsor Aanbiedingen:
* 1 Super Jeugd Sponsor Aanbieding op de voorpagina van de folder met 25 sponsorpunten
* 9 Jeugd Sponsor Aanbiedingen op pagina 2 en 3 van de folder met 10 sponsorpunten


Hoe kun jij zelf helpen? 
Vanaf woensdag 29 februari ontvangt ieder lid van de Reddingsbrigade 3 pasjes. 1 om zelf te gebruiken en 2 om uit te delen aan familie, buren of ieder ander waarvan je weet dat die boodschappen doet bij de Poiesz. Wanneer je al weet dat je geen boodschappen doet bij de Poiesz, omdat je bijvoorbeeld niet in Staphorst woont, dan mag je op de woensdag avond de pasjes weer inleveren in het zwembad. Wanneer je denkt dat je meer pasjes kunt uitdelen aan vrienden of familie, dan mag je voor in het zwembad meer pasjes vragen.

Wanneer jullie allemaal helpen, dan kunnen we er met zijn allen voor zorgen dat we een mooie opbrengst voor de Reddingsbrigade krijgen.