Blog‎ > ‎

Uitnodiging Zwem4daagse 2018

Geplaatst 20 feb. 2018 11:47 door Reddingsbrigade RbStaphorst   [ 20 feb. 2018 11:48 bijgewerkt ]
Zwem4daagse Staphorst in de meivakantie                            In de meivakantie wordt van dinsdag 1 mei t/m zaterdag 5 mei 2018 voor de 44e keer de Zwem4daagse gehouden in zwembad De Broene ‘Eugte’ in Staphorst. De Zwem4daagse is een initiatief van Reddingsbrigade Staphorst in samenwerking met het zwembad.                         

Bij de Zwem4daagse is het de bedoeling dat je per dag een afstand van 500 meter zwemt. Dit mag in een zwemslag naar keuze en in je eigen tempo. Heb je in vier dagen tijd 2000 meter gezwommen dan ontvang je een fraaie herinneringsmedaille. Het baantjes zwemmen is in het grote 25 meter lange binnenbad, dus weer of geen weer, er kan altijd gezwommen worden! Mocht je in verband met de vakantieperiode niet vier dagen kunnen zwemmen, dan is het ook mogelijk op een dag 2x 500 meter te zwemmen.  


Na het verplichte banen zwemmen mag er gespeeld worden in het instructiebad of op het buitenterrein van het zwembad waar een skelterbaan is, een hele grote zandbak en diverse speeltoestellen. Er wordt verder van alles georganiseerd om er een leuke week van te maken! Het thema dit jaar is ‘onderwaterwereld’. Er worden allemaal activiteiten georganiseerd die hiermee te maken hebben. 

Buiten de Zwem4daagse om is het zwembad ook geopend voor recreatief zwemmen.            

Zet deze data alvast in je agenda. We hopen zoveel mogelijk zwemmers te mogen verwelkomen!