Blog‎ > ‎

Uitnodiging Zwem4daagse Staphorst

Geplaatst 23 feb. 2015 11:50 door Reddingsbrigade RbStaphorst   [ 23 feb. 2015 11:54 bijgewerkt ]
Zwem4daagse Staphorst in de meivakantie
In de meivakantie zal van maandag 4 mei 2015 t/m zaterdag 9 mei 2015 voor de 41e keer de Zwem4daagse worden gehouden in zwembad De Broene ‘Eugte’ in Staphorst. Dinsdag 5 mei 2015 is het zwembad gesloten in verband met Bevrijdingsdag. De Zwem4daagse wordt georganiseerd door de Reddingsbrigade Staphorst in samenwerking met het zwembad.

Bij de Zwem4daagse moet je per dag een afstand van 500 meter zwemmen. Dit mag in een zwemslag naar keuze en in je eigen tempo. Heb je in vier dagen tijd 2000 meter gezwommen dan ontvang je een fraaie herinneringsmedaille. Het baantjes zwemmen is in het grote 25 meter lange binnenbad, dus
 weer of geen weer, er kan altijd gezwommen worden!

Na het verplichte banen zwemmen mag er gespeeld worden in het instructiebad of op het buitenterrein van het zwembad waar een skelterbaan is, een hele grote zandbak en speeltoestellen. Er zal verder van alles worden georganiseerd om er een leuke week van te maken! Dit jaar staat de zwem4daagse in het teken van ‘veiligheid’ en worden er allemaal activiteiten georganiseerd die hiermee te maken hebben.

Buiten de Zwem4daagse om is het zwembad ook geopend voor recreatief zwemmen.

Zet deze data alvast in je agenda. We hopen zoveel mogelijk zwemmers te mogen verwelkomen!