Blog‎ > ‎

11 april 2014 Uitreiking Cheque Poiesz actie

Geplaatst 12 apr. 2014 12:10 door Reddingsbrigade RbStaphorst   [ 12 apr. 2014 12:24 bijgewerkt ]

Vrijdag 11 april zijn er 9 leden van de RBS naar Leeuwarden geweest voor de uitreiking van de jeugd sponsor actie van de Poiesz. 

Om 17.00 zijn we vertrokken vanuit Staphorst en zo kwamen we mooi op tijd aan bij de feest locatie in Leeuwarden.  Omdat we zo vroeg waren hadden we een goede plek vlak bij het podium. Dat was maar goed ook.  Toen het begon waren er ruim 400 sportclubs in de hal. Het was dus gezellig druk met ongeveer 5000 kinderen. Om half 7 werd de opening gedaan door Monique Smit en Tim Douwsma. Zij gaven de 10 clubs die de meeste sponsor munten hadden gespaard van alle deelnemers op het podium een cheque. Er waren bedragen van ruim € 1500,00. Dus het werd spannend.  Hoeveel krijgt de RBS? 


Tussen de uitreiking van de cheques waren er optredens van Ralf Mackenbach, Monique en Tim en als finale ook nog van Gers Pardoel.
Onze kinderen stonden vlak vooraan natuurlijk en konden veel liedjes helemaal meezingen.  Fantastisch! Sommige meiden hebben zelfs een hand gehad van Gers of Tim! Ook is Tim op de foto geweest met een aantal leden van ons.  En Monique Smit vond ons berichtje op de RBS Twitter zo leuk dat ze het zelfs doorgezonden heeft naar al haar 57000 volgers.Na de shows mochten we een cheque ophalen bij de mensen van de Poiesz uit Staphorst. Zij waren natuurlijk ook van de partij en toen we zagen hoeveel geld we kregen hebben we ze hartelijk bedankt.  Het ging namelijk om
€ 1.274,00. Wat een enorm bedrag.  Hier gaan we dit jaar veel materialen voor kopen!

Iedereen heel erg bedankt dat je de afgelopen tijd gezorgd hebt dat we zoveel sponsor punten hebben gekregen omdat jullie de boodschappen hebben gedaan bij bij de Poiesz winkel! 

Groet,

Annelies en Alfred