Blog‎ > ‎

Zwemuitje Nunspeet 27 oktober 2018

Geplaatst 27 nov. 2018 12:53 door Reddingsbrigade RbStaphorst   [ 27 nov. 2018 12:56 bijgewerkt ]

Zaterdag 27 oktober was het weer zo ver, het jaarlijks terugkerende zwemuitje voor de jeugd tot 15 jaar. Dit jaar gingen we weer naar het zwembad in Nunspeet.

Om 10:00 uur begon de markt al mooi vol te stromen met kinderen, ouders en de vrijwilligers van de brigade die mee gingen deze dag.

Rond 10:15 vertrok de grote dubbeldekker bus richting Nunspeet, uitgezwaaid door de vele ouders op de markt. De bus werd dit jaar mede mogelijk gemaakt door 2 van onze sponsoren; Armadaclean en Mussche bestratingen.

In Nunspeet aangekomen werd er snel omgekleed en een plekje gezocht voor de tassen, en toen kon het spelen beginnen. Natuurlijk waren de vele glijbanen in trek bij iedereen maar ook de duikplank had het niet rustig met alle kids van de RBS. Tussen de middag kreeg iedereen natuurlijk een lekker bakje patat met daarna nog een lekker ijsje met dip!! Smullen geblazen dus.

Ook na het eten was iedereen weer druk met glijden, springen en op de schouders klimmen van de begeleiders… voor we het wisten was het alweer tijd om te gaan douchen. De bus stond alweer klaar om ons richting Staphorst te brengen.

Het was weer een geslaagde dag! Iedereen die mee was bedankt. In het bijzonder de vrijwilligers en de sponsoren die hieraan mee hebben geholpen!

Voor de foto's klik op deze link.


Stefan