Blog‎ > ‎

Zwemvierdaagse 1 t/m 4 mei

Geplaatst 8 apr. 2013 13:12 door Reddingsbrigade RbStaphorst
In de meivakantie zal van woensdag 1 t/m zaterdag 4 mei 2013 voor de 39e keer de zwemvierdaagse worden gehouden in zwembad “De Broene ‘Eugte” in Staphorst. De zwemvierdaagse wordt georganiseerd door de Reddingsbrigade Staphorst in samenwerking met het zwembad.

Bij de zwemvierdaagse moet je per dag een afstand van 500 meter zwemmen. Dit mag in een zwemslag naar keuze en in je eigen tempo. Heb je in vier dagen tijd 2000 meter gezwommen dan ontvang je een fraaie herinneringsmedaille. Het baantjes zwemmen is in het grote 25 meter lange binnenbad, dus weer of geen weer, er kan altijd gezwommen worden!

Na het verplichte banen zwemmen mag er gespeeld worden in het instructiebad of op het buitenterrein van het zwembad waar een skelterbaan is, een hele grote zandbak en speeltoestellen. Er zal verder van alles worden georganiseerd om er een echte feestweek van te maken! Dit jaar is door de troonswisseling het thema ‘Oranje boven’ en zullen er voor jong en oud allerlei leuke activiteiten georganiseerd worden en zijn er prijsjes te winnen met spelletjes op het buitenterrein.

Buiten de zwemvierdaagse om is het zwembad ook geopend voor recreatief zwemmen.

Zet deze data alvast in je agenda. We hopen zoveel mogelijk zwemmers te mogen verwelkomen!